Välkommen till LÄR&SE!

Vill du lära dig att förstå och använda en dator, surfplatta, smartphone eller smartwatch? Eller är du nyfiken på webben, vill starta en hemsida eller lära dig Facebook eller Instagram? På ett lustfyllt, personligt, engagerande och pedagogiskt sätt lär vi dig vardags-IT i din egen takt!
LÄR&SE! erbjuder kurser i vardags-IT, nära dig och med en familjär känsla. Vi erbjuder också kurser i ditt hem, för de som har svårt att ta sig till kurslokalen eller har en egen grupp. Nu har vi även Windows 10 kurser. We also give classes in English.

IT Doktorn från LÄR&SE kommer hem till dig och hjälper dig, nu med 50% RUT-avdrag!

Behöver du eller ditt företag en hemsida? Vi hjälper dig gärna! Läs mer
Frågor? Ring 073 074 12 95!


Vad våra elever tycker:

"Vi fick bestämma vad vi ville göra och fick hjälp med alla saker vi kört fast på. Övning ger färdighet i en trött hjärna!" /Elisabeth"
"Den datakurs jag deltog i hos "Lär & Se" var mycket givande. Kursens innehåll anpassades till vår kunskap och vi fick uppgifter av lämplig svårighetsgrad att lösa. Alla uppgifter genomfördes och Björn hjälpte var och en med personlig assistans och visade även alternativa lösningar. Hela undervisningen bedrivs i en gemytlig miljö på ett mycket lugnt sätt med ett bra kursmaterial! Rekommenderas för alla!
/Hälsningar Tommy Andersson"

IT Doktorn!

Få akut hjälp av IT Doktorn med 50% RUT-avdrag!
IT Doktorn ger akut hjälp och support med dator, nätverk, skrivare, surfplatta och mobiltelefon direkt i hemmet i Helsingborg! Ring 0730741295.

Lär&Se! Hemma

Lär&Se! Hemma ger data kurser direkt i hemmet, passar alla som vill lära sig vardags IT och hänga med men inte kan eller hinner ta sig till en kurslokal, eller för en grupp som brukar träffas i hemmen

Datorkurser

Våra nybörjarkurser vänder sig till dig som vill börja lära sig hur man använder en dator, smartphone, surfplatta eller smartwatch från första början, eller för dig som vill börja bygga egna hemsidor.