Välkommen till LÄR&SE!

IT Doktorn hos Lär&Se kommer hem till dig för att lösa dina tekniska problem med dator, mobil och liknande, nu med 50% RUT-avdrag.

Eller är du nyfiken på webben, vill starta en hemsida eller lära dig Facebook eller Instagram? På ett lustfyllt, personligt, engagerande och pedagogiskt sätt lär jag dig vardags-IT i din egen takt!

LÄR&SE! erbjuder även kurser i vardags-IT, nära dig och med en familjär känsla, är ni 3 eller fleras så ordnar vi en skräddarsydd kurs för er. Vi erbjuder också kurser i ditt hem, för de som har svårt att ta sig till kurslokalen.
We also give classes in English.

Behöver du eller ditt företag en hemsida? Vi hjälper dig gärna! Läs mer
Frågor? Ring 073 074 12 95!


Vad våra elever tycker:

"Vi fick bestämma vad vi ville göra och fick hjälp med alla saker vi kört fast på. Övning ger färdighet i en trött hjärna!" /Elisabeth

"Den datakurs jag deltog i hos "Lär & Se" var mycket givande. Kursens innehåll anpassades till vår kunskap och vi fick uppgifter av lämplig svårighetsgrad att lösa. Alla uppgifter genomfördes och Björn hjälpte var och en med personlig assistans och visade även alternativa lösningar. Hela undervisningen bedrivs i en gemytlig miljö på ett mycket lugnt sätt med ett bra kursmaterial! Rekommenderas för alla! "
/Hälsningar Tommy Andersson

It Doktorn

IT Doktorn!

Få akut hjälp av IT Doktorn med 50% RUT-avdrag!
IT Doktorn ger akut hjälp och support med dator, nätverk, skrivare, surfplatta och mobiltelefon direkt i hemmet i Helsingborg! Ring 0730741295.

Lär&Se! Hemma

Lär&Se! Hemma ger data kurser direkt i hemmet, passar alla som vill lära sig vardags IT och hänga med men inte kan eller hinner ta sig till en kurslokal, eller för en grupp som brukar träffas i hemmen

Datorkurser

Våra nybörjarkurser vänder sig till dig som vill börja lära sig hur man använder en dator, smartphone, surfplatta eller smartwatch från första början, eller för dig som vill börja bygga egna hemsidor.