Lär&Se! Datakurs för nybörjare.

Vill du lära dig att förstå och använda en dator, surfplatta, smartphone eller smartwatch? Eller är du nyfiken på webben, vill starta en hemsida eller lära dig Facebook eller Instagram? På ett lustfyllt, personligt, engagerande och pedagogiskt sätt lär vi dig vardags-IT i din egen takt! LÄR&SE! erbjuder kurser i vardags-IT, nära dig och med en familjär känsla. Några av våra kurser har dessutom ett ”högre” kunskapsmål. Vi använder då datorn för att hämta fakta inför en utflykt eller konsert samt för att dokumentera upplevelserna efteråt både i text och i bild.

Är du intresserad av en datakurs för nybörjare och nyfikna seniorer? Här kan du göra en kursanmälan till alla våra kurser. Anmälan är inte bindande, förrän vi bekräftar tillbaka till dig.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Välj nybörjarkurs:

Välj fortsättningskurs:
A2 Fortsättning data 1A3 Fortsättning data 2A4 Fortsättning data 3 (avancerad)B2 Fortsättning Iphone/IpadB2-intensivkurs Iphone/IpadC2 Fortsättning hemsida /bloggD2 Fortsättning Sociala medierLär&Se! Cirkel

Ditt meddelande

Skriv in texten nedan:
captcha

 

Läs vad våra elever tycker:

”Vi fick bestämma vad vi ville göra och fick hjälp med alla saker vi kört fast på. Övning ger färdighet i en trött hjärna!” /Elisabeth”

”Den datakurs jag deltog i hos ”Lär & Se” var mycket givande. Kursens innehåll anpassades till vår kunskap och vi fick uppgifter av lämplig svårighetsgrad att lösa. Alla uppgifter genomfördes och Björn hjälpte var och en med personlig assistans och visade även alternativa lösningar. Hela undervisningen bedrivs i en gemytlig miljö på ett mycket lugnt sätt med ett bra kursmaterial! Rekommenderas för alla! /Hälsningar Tommy Andersson”